Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Förvandlades


Jag behöver Gud /För alltid


Jesus säger sanningen, han kan inte ljuga, varför skulle han?

Jesus är den ende som är helt och hållet sann.

Jag behöver Gud - han är mina andetag.

Jag kan inte ljuga och säga att han inte finns.

Jesus, ja han är Gud, min bibel säger så- Varje rad är sann och jag har ljuset av hans ord på mina läppar.

Läppar som darrade av gråt- men numera leende.
Han ändrade på allt så jag kunde börja LEVA

Stor var den dagen då han TOG BORT min smärta som hotade kväva mig.


Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-20 00:45



Bookmark and Share


  mare VIP
"Han är mina andetag"
precis så, även för mig
befriar människor
från tunga bojor
vilken fantastisk
Herre vi har
helt underbar
tala om att få
bli buren i en famn
som kallas: kärleken!
2021-05-21
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet