Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömsekvens från inatt


Gräns #34 : Kommer Fram FlygFartyg

 

 

 

Den nyss flummiga, änglalika lilla fröken, agerade i nästa andetag skärpt som en stridspilot. På exakt nödvändiga sekunden styrde hon in vårt flygplan mellan grottväggarna - inte en fena snuddade vid berggrunden. Livsfarligt svävade gruppresan lugnt över universums vackraste korallrev. Drygt tjugoåring var hon redan fullfjädrad guide, dessutom navigatör. Invändigt tycktes flygplanet ofantligt som ett kryssningsfartyg. Skulle flytta min resväska från toaletterna, när en bekant medresenär bad få låna en bit tvål. Började rota men hittade mest gamla fruktskal i facken. Uppenbarligen hade jag glömt packa upp alltsammans efter förrförra sommarens tripp. Borttappad var ingalunda längre boken vår guide berättat om.

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (100-ordare) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 113 gånger
Publicerad 2021-05-23 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP