Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Räddningen!


Ut ur elden/Jesus för oss ut

ut ur elden--------

Ja ut ur elden kan Jesus hämta oss, där i brinnande oro och hemskheter--

Han tog mig ut ur elden
Han släckte den hemska branden
Han tog bort det hemska
Han torkade alla tårar.
LIVET KAN LEVAS med honom som sköld.

INGEN kan göra det Jesus gjort och gör.
Människor ser inte och hör inte honom agera.

UT UR ELDEN på jorden-
Alla sorger tar han
Alla tårar torkar han
Alla bekymmer löser han

I Honom är vi FRIA!


Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 80 gånger
Publicerad 2021-05-24 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet