Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I denna pinade världen......


Klarsynt

Jag är inte negativ men vill inte bli lurad, därför arg.
Jag är inte sur, men trött på samhälleliga lögner,
Kan inte världen försöka att tagga ner nu, efter denna långa tid med att pina människor.
Jag är inte negativ men klarsynt, och det gör ju ont, som bekant.
Världen gör ont i mitt inre, och den suckar i min kropp,
Den gör ögat tårat och smaken blir en tröttsam suck.
Att man inte ser och inte hör falskheter klinga högt, det gör ont.
Men .. det är inte bara mitt hjärta som värker,
ALLA som ser sanningar i lögnerna är lika ledsna.
Tyvärr är det stopp på förstånd, men, ÅH! vad de gör bort sig.
Världen är inte frisk, men behöver ingen spruta.
Världen är inte frisk men får inte tid att läka.
Världen är inte frisk och dess människor ropar i förtvivlan, men ingen hör, utom Gud.
HAN känner de sina och har en plan för alla, både de som tror och inte tro.
Känner du hans plan för dig?
Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 107 gånger
Publicerad 2021-05-29 13:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han har förvisso en plan för dem som inte tror. Men de kommer inte in i den förrän de kommer till tro.
Så var det för mig och så är det för alla.

2021-05-29
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet