Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar vs Skratt

tysta tårar dränker sorg
men högt ljudligt skratt
dödar den elaka elden
av smärta i min själ




Fri vers av Gabrielle
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle