Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad

glömde dig för en minut
eller två

fick samvetskramp
i min allra innersta vrå

du är... jag menar var
mitt allt,
det kommer alltid vara så

men när tiden kommer
har vi inget val
vi måste gå




Fri vers av Gabrielle
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle