Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den kommer alltid

tyst






med trötta steg

ner för trappen
glider jag









stilla







utan någon ork
når jag fram
till min morgondag




Fri vers av Gabrielle
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle