Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du saknas mig

borde jag sova nu?
jasså är det natt?

visserligen är jag trött
men kan inte sova därför att


du saknas mig
mitt hjärta blöder


du saknas mig
jag sörjer än

du saknas mig
vareviga sekund

därför vännen
är det natt
men jag får inte en blund




Fri vers av Gabrielle
Läst 414 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle