Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Målet?


Är du säker på att du hör?


Är du säker på att du hör fåglarna kvittra?

Är du säker på att du tydligt hör en mamma hjälpa sitt gråtande barn?

Om du blundar hör du ofta mer än då du ser.

Om jag blundar kan jag höra människor på väg till olika mål, de ilar som små illrar iväg, och åker runt i bilar.

Men, de flesta missar det stora målet i livet, som enligt mig och andra är Jesus och himmelen.

Dikt och bild ©Maria




Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 94 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-08 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet