Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturellt inflytande


Att ta fram baksidan
På Mozart så att alla
kan få känna den full
-ständiga geniets begåv
-ning

Utgrävandets upplysande
konst till sista Klädesknappen
och avträdes besöket

Dock fanns allt inuti
osynligt oförklarligt

Som fortfarande känns
och bränns utan ord

Musiken strömmande ut
att hela, över hela världen.

Utom den pilförsedda
Jagande urbefolknings
spillran i resterna av
en krympande Djungel
Mitt i Amazonas flodens
breda flöde

De stackarna som får leva
Utan civilisationens kultur.

Men klarar sig trots allt ändå
Utav någon oförklarlig an
-ledning i all sin oupplysta
misär?







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-12 12:59



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Tänkvärt! Det är väl vi som är sönderciviliserade som måste ha Mozart!
2021-06-12

  Kungskobran VIP
Det är svårt att klara sig utan Mozart.
2021-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP