Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkröd

Insikten är inte en kran
där man kan tanka tankar.

Den är en djungel
där märkliga blommor
öppnar och stänger
sina djupa, mörkröda själar
i tusen gryningar
och tusen skymningar.
Där frön som har slumrat tidlöst
kan slå rot
och gro flyktighet
liv och tid och död.

Dimma döljer stigarna och gläntorna.

Dagen ger mig det jag behöver.
Natten ger mig det jag längtar efter.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-12 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP