Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
living la dolce vita / life could not get much sweeter


Gullregnet blommar

efter två eller kanske tre år, beroende på hur man räknar
har jag äntligen slutat titta mot ditt fönster
varje gång jag passerar
och i varje gathörn

du är ändå inte där

du säger att du sover 13 timmar, 14 timmar:
en tung, drömlös sömn
och däremellan är det i bästa fall svart

men utanför ditt fönster blommar gullregnet för fullt
det har blivit ett riktigt stort träd vid det här laget
tydligen

Det var inte första gången
men kanske att det var den sista




Fri vers (Prosapoesi) av Ms Lovecraft
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-17 19:56



Bookmark and Share


  miominmaj
vackert!
2021-06-17

  Larz Gustafsson VIP
En vacker syn.
2021-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft