Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
therein lies the beauty


mestadels på grus

det kliar under huden igen av stora insekter
de rör på sig, viskar

inte nog inte nog inte
tillräckligt tillräcklig

en mil, de rör sig fortfarande
aldrig kunna aldrig kunna bli

två mil, det är skalbaggar med spröt och klor
jag är åtminstone strukturerad och disciplinerad
(dessa två ord som ständigt kommer upp när folk beskriver mig)

så jag ökar tempot
fem och femtio blir fem
två blir två och en halv blir tre

det är såhär det funkar




Fri vers (Fri form) av Ms Lovecraft
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-18 12:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Staying power!
2021-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Ms Lovecraft
Ms Lovecraft