Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm och vaka 21/6


Nattbilder

 

Somnar med smaken

av vattenmelon i mun

till näktergalssång

 

Två tomma cyklar

far över havets vågor

fram och tillbaka

 

Flickan i filten

vägrar ta på bilbältet

hotas av tyskar

 

Vaknar en måndag

måsskrin och räkningarna

väntar på regnet

 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 211 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-21 05:35



Bookmark and Share


  farbror zwed
_______________________________
Förvisso är vattenmelon inte (%) helt feL. Vänlig-
en, fbzw//////////////////////////////*
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯


:·····················································:

2021-06-29

  Chan VIP
Drömmar - en förvirrande känsla till inspiration. Varje drömsekvens som möjlig början till en större berättelse.
2021-06-23

  Anya VIP
Intressant bild av cyklarna på havet. Tycker om hur du jobbar med allitterationer. Snyggt.
2021-06-23

    Lena Söderkvist VIP
Vackra drömsekvenser.
2021-06-21

  Gunwale VIP
Kan det vara näktergalens gnissel och tut som skapar cyklarnas rörelse? Och kan det vara de förväntade räkningarna i kombination med måsarnas skriande som skapar den trängda, irriterade flickan?
Ett smakfullt kryddmått assonans i drömvaksbaket!
2021-06-21

  TrollTörnTrappan VIP
Cyklarna som far omkring på havet var en spännande bild..!
2021-06-21

  Maria Sundelin VIP
Det mest intressanta händer oftast i övergången mellan sömn och vakenhet
2021-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Tänk den som ändå kunde lova, känn dig du som en kudde o sova, världen är full av fulla sugar, tänk på barnen som troget bugar, där finns mycket av gräs o rova...
2021-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X