Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag vet

Vad vet jag
om stora vida världen
när jag så lär den
att vara svag

Vem känner min lag
att över alla gärden
och ända in till härden
är natten dag

Ja allt är ner och upp
inget som det tycks
och alla lär alla

Så se då den falla
vår världsbild om lyx
vi såg i vår lupp




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-27 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP