Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid


Vinden har lämnat det mognande axet,
morgonen fyller dina flyende drömmar
med en helt annan tid.

Nattens rusande godståg tog slätten
med fällda bommar vid en grusväg
någon gång vid midnatt.




Fri vers av andrasidan
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-07-25 13:41



Bookmark and Share


  Anders P VIP
Du målar en storslagen pastoral med många vägar för fantasin att ta. Snyggt.
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan