Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetisk maträtt




Igensydd eftertanke

Med kallsup och hjortron
-doft från Trumslagarkärr

Och en vidsynt efterrätt
som ej längre går att
beskriva. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-07-01 12:36



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig dikt med doft och smak.
2021-07-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja solklart
som åkerbär
då förstås
men de hittas
inte mer i gross!
2021-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP