Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kreativitet

Det var någon som sa att kallar man sig själv kreativ ja då är man inte kreativ
Det är lite märkligt tycker jag
Jag skriver rätt mycket och då känner jag mig kreativ
Iofs så är det inte alltid det blir bra
Men ärligt talat så händer det att man skriver för att man känner inom sig att man måste skriva
Så blir det en dikt till
Och så blir det en sång till
Om man skriver 1 dikt varje dag
Och 1 låt varje dag
Då är man väl väldigt.....ja, produktiv?




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-07-03 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP