Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Regnet sjunger sin sång
svävande sus och rytmiska staccaton
mot markens hud
mot människohud
porlar genom oss
på sin väg mot alltings kärna.

Droppar viskar sig ner
genom trädens kronor
rinner som poesi genom mitt naknaste
målar min själ
flödar ömsinthet och kärlek
låter dem slå rot
djupt ner i jordens mull.

Jag känner skogens själ
havets gåta
urgudarna växa sig tydligare i mig.

Friheten är så enkel
när man förstår att man är fri.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-07-08 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken härlig beskrivning av en av de mest underbara känslor, frihet, en frihet lika stor som världen och dropparna i regnet!
2021-07-15

  Kungskobran VIP
Man tar friheten så självklar att man inte tänket på den

2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP