Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besökaren


I rabatten blommar lavendel så blå
att himlen först ler sen ställer sig på tå
Vid rosen så röd som en smultronmun
gror något skirt med stjälk så fin och tunn

Två rosor vars kronblad lyser som solen
står höga intill den svarta stolen
Där luktärt och krasse just skjutit skott
står en ensam förvånad igelkott




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-11 23:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stackars liten:)
2021-07-13
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP