Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glöm mig


jag vill att du glömmer
mitt lockiga hår
att du glömmer
min varma hud
minns inte längre
min hungriga blick
radera doften av mig
jag vill att du glömmer
hur jag ser ut
att du glömmer
det som var förut

för du var bara en i mängden
som jag älskade då
en fantasi
som jag aldrig kunde få




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-07-09 00:29



Bookmark and Share


  Roger VIP
Känner igen känslan. Snyggt skaldat
2021-07-11

  KYREUS of Sweden
Sånt händer lämpligen inte.
ISTÄLLET:
glöm allt som drömdes,
hände,
och hände inte.
aka
LIVET
Eller:
glöm det inte.
2021-07-09
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP