Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattsmälta

Jag smälter samman
med dig
och natten.

Jag kan höra månen tänka.
Den spelar sin drömmande sång
på mina vibrerande strängar.
Havet mumlar tysta ord
fyller sin ljusa yta
med märkliga skrivtecken.

Jag ska viska havets tysta saga
i ditt öra.
Jag ska samla månsken på min hud.
Jag ska bära dig
och allt som är vackert och svårt
i mitt hjärta.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-07-25 11:30



Bookmark and Share


  Burn

Tycker om det starkt raka i denna dikt när så många fraser börjar med "Jag". Det är en väldig direkthet här; textjaget riktar sig direkt till den andre.

Det är så närhet blir till.

Det är så man går mot varann.

2021-08-06

  Kungskobran VIP
Så fint,
Lyss de drunknade sjömännen sång
från havets djup.


2021-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP