Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett litet liv

Ett liv förändras
lugn när det sker
Erkännandet som ges
sedan behövs vila
Om du gör mig starkare
tar jag då av din kraft
Spiller min svaghet
över till dig
Vill inte hindra att det sker
kan inte hindra en förändring
Det är dags nu




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 92 gånger
Publicerad 2021-07-26 01:14



Bookmark and Share


  PPQ
så mycket respekt och hänsynsfullhet så sällsynt
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Io
Io