Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efterssom att jag vandaliserat begreppet blankvers några gånger så gör jag samma med haiku. 6-8-5 NÄRA NOG


Ljusförorening

Vi sålde stjärnorna
Fick varmvatten, regnskydd, wifi
Natten är mörk nu




Bunden vers (Haiku) av aloc VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-07-30 02:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP