Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig dag

Dagen började

som vanligt

 Med hunden på promenad

i solskenet

 sedan bussen ner på stan

köpte lite kläder

sommarkläder

 

En mjukglass på torget

 

Sedan i en affär

ringde mobiltelefonen

jag svarade

 Rösten sade

"Du borde komma hit"

 

Slängde mig på bussen hem

hämtade hunden

 Grannen skjutsade mig

 

Kom till platsen

såg dig ligga där

tårarna kom

 

Jag strök ditt hår

sade

JAG ÄLSKAR DIG

 

Några timmar senare

 var du borta

försvann

med min hand i din

 

Mitt liv vändes upp och ner

saknaden var stor

 

En ängel i himlen

blev du

 

Bevarar mig från allt ont

 

Min saknad

är stor

så stor

 

Behöver dig nu

mina tårar rinner än




Övriga genrer av Cajsa
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-07-26 12:26



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Vacker text om saknad och sorg! Känslan växer med varje rad!
Ryser och känner igen mig! Trösterikt att ha en skyddsängel!
2006-07-27

    Mejja
När någon dör vänds livet upp och ner och det känns som det nte finns några vägar man vill gå på.
Men nästa dag kommer och solen stiger upp....man tror det är omöjligt men så är det ändock.
*JätteKram!!!* till dig
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg