Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sann Cynism?



Det enda Partiledaren
Vill ha av dig

Är din röst på valsedeln
Och dina Skattepengar?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-04 15:41



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Visst kan det vara så men nog finns det dom som vill eller ville förändra till det bättre också, Tage Erlander var en av dom anser jag.
2021-08-07

    Lena Staaf VIP
Jag tänker att partiledaren vill någon slags förändring och att det är därför hen engagerat sig.
2021-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst så
det är efter
andras penningar
är det begär, även i val
styr marknaden efter
de där...
2021-08-04

  Kungskobran VIP
Så sant
det är så lätt och trevligt att vara givmild med andras pengar
2021-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP