Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke

Det är så mänskligt att fela
när livet jäktar på
aldrig det stilla stå
man har ingen tid att vela

Varför är vi så stela
det borde man kunna rå
men speciellt i drömmarna så
är det jag som en hjälteroll spela

I efterhand så vet jag
vad jag borde ha gjort
åtminstone efter ett tag

Jag skulle ej gå på så fort
mot from förhoppning så vag
då är jag bara en lort




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-11 20:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
igenkänning!

"det är mänskligt att fela
när livet jäktar på
aldrig det stilla stå
man har ingen tid att vela"

mänskligt också att i efterhand veta
"vad jag borde ha gjort"
"Jag skulle ej gå på så fort"
2021-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP