Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trogen kärlek

Jag är bara jag
så lyssna inte på mig
du ska lyssna på dig
så lyder känslans lag

Om du törs va svag
så känner du den grej
som förenar oss i dmig
och kan ta nya tag

Ty vi är vackra bägge två
och finner så varann
för att förening nå

Och även om jag fann en ann
är det ändå så
din kärlek var helt sann




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP