Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oerhört inspirerad av Jonas Karlssons novellsamling "Spelreglerna" som jag just upptäcker


Flash Fiction #3 : Planerad improvisation

 

 

 

Du är valfri pjäs. Du skall se nöjd ut, dessutom nyfiken. Vi börjar undra vad du gör härinne. Du måste dansa ända till Västerlånggatan. Det går sådär. Som straff får du gula knuffen. Medspelarna erbjuds begagna tre tärningar. Arton ögon ser runt fler hörn. Känner du dig iakttagen på riktigt?

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-15 19:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mmmm, är du 'görlig' eller 'medgörlig'?
'beronde' eller bara 'troende'?
2021-08-16

  Anya VIP
Snyggt om livet som ett spel och människan som en spelpjäs . Jaa vad vet vi egentligen om livet?
2021-08-16

    Lena Söderkvist VIP
Litet oroväckande, som om det inte var en lek. Men nog blir man nyfiken på vad som skall hända.
2021-08-15

  TrollTörnTrappan VIP
Absolut tack! Måhända lite väl uppenbar Monopol-scen här?! Skulle helst handla om hela mänskliga tillvaron, som du också märker.

Vill fånga ett tillstånd mellan tvång och lekfullhet, makt och gränsförskjutningar... som jag tycker Jonas språk gör så effektivt närvarande.
2021-08-15

  Nanna X
Haha Monopol! Kan vara nog så dramatiskt. Ibland känner man sig som en spelpjäs i livet...
2021-08-15
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP