Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattar bäst som skrattar sist


Kvällen var klar och varm. Kvinnan satt på en sten vid havet.
Hon tänkte på mannen hon brann för
medan solen slocknade i havet.

"Han borde vara död nu" sa hon skrattande till havet,
svalde de sista tabletterna, vadade ut i havet och försvann.

Mannen bakom träden log.




Prosa (Kortnovell) av SpamPippiL VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-08-16 14:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Skål!
2021-08-19

  KYREUS of Sweden
Sånt är livet,
sjöng framlidna
Anitha Lindblom.
(Efter hon skilt sig från
boxaren Bosse Högberg.)
2021-08-16
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP