Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apropå


vi fördes nära varandra
vid vindbyars viskningar
stumma av förundran
med längtans ordlösa hunger
våra dofter flätades samman
så lät vi vårt innersta
i blixtsken se dagens ljus
ditt flyttblock mitt gruvschakt
våra stigar går åt olika håll
hemligheten i ögonvrån

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-18 22:11



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Jag läser det som ett möte med samhörighet som ändå inte höll till slut.
2021-08-19

  Bengt H VIP
Väldigt dubbeltydig. Vet inte åt vilket håll jag ska tolka den.
2021-08-19

  Boel Lindell
Finstämt om stora och djupa känslor och de olikheter som ibland leder till att vi väljer att skiljas åt. Jag tycker att "ditt flyttblock mitt gruvschakt" är en underbar formulering.
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg