Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om framtiden

Ack vi vill alla
kunna gråta och le
kunna älska och ge
få vårt hjärta att svalla

Gå runt och tralla
likt de små fåglarne
inte vara så sne'
inte vara så kalla

Ofta vi drömmer
om ett varmare land
där ingen oss dömer

Vi räcker vår hand
men sedan den gömmer
uti tidens sand




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-08-19 19:53



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
ja, tiden och våra drömmar...
att räcka ut en hand kan vara en första handling till förverkligande av en dröm....
2021-08-19

  lodjuret/seglare VIP
Kom på mig själv med att 'rap-läsa' texten. När jag märkte vad jag själv höll på med bytte jag genast kanal och nu väntar jag in Göta kanal eller att slå mig till ro i Venedig... Höga kusten verkar vara ett bra ställe att bo på när det regnar o havsytan stiger...
2021-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP