Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att födas på nytt

 

 jag föddes
skapad av kärlek
 men förändrad av sorg

jag levde
 blev min egen främling
trodde jag skulle dö

 

jag fick en chans
tog den
jag föddes på nytt

och än en gång strålar solen
ur mitt hjärta




Fri vers av Xena
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-07-26 22:26



Bookmark and Share


  Herr Morris
Vad härligt den nya vändningen låter...
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Xena