Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sfalskt

jag drömde

skir blött blödande
en bit av min existens
som tårar droppar

en barndom
igår


ett vuxet år




Fri vers (Fri form) av Charles Abrams
Läst 115 gånger
Publicerad 2021-08-22 13:42



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Intressant att knyta ihop livet sådär
2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Charles Abrams
Charles Abrams