Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku är klurigt alltså!


Hösthaiku

Du kan somna nu
Berget står kvar imorgon
Vinden har lagt sig




Bunden vers (Haiku) av aloc VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2021-08-29 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aloc
aloc VIP