Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För det är så lätt att bli förbannad för precis ingenting

springer runt i huset
letar
var är den där jävla tröjan?
det kokar innom mig
springer som en galning
sliter ut hela garderoben
för att sen trycka in allt igen
ut i tvättstugan
lyfter och kastar alla kläder
nån stanns måste den vara
men det är den inte

värmen stiger
snälla jävla tröja
kan du inte bara hoppa fram?
jag blir tokig
smäller i dörren
tar i allt vad jag kan
stampar i golvet
så att igelkottarna under huset vaknar

för det är så lätt att bli förbannat för precis ingenting




Övriga genrer av Elie
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-07-27 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie