Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste vara nedskalad till 50 ord eller färre


Flash Fiction #5 : Klär Om

 

 

 

 

Björkarna klär av sig löven. Gatubilden pälsar på sig. Räv och hare byter skepnad. Kursprogrammen upprustas. Kultursalongernas utbud strippar. Kavaj och klänning känns plötsligt naket. Hak och terasser drar över sig taket. Orkaner tar vad oktober behöver. Höstliga grenar flashar frukter. Hemresan låter förväntningarna falla. Staden svidar om inför vintern.

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-08-31 21:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hösten i en originell och personlig stil. Snygga besjälningar och allitterationer.
2021-09-01

  Chan VIP
Fin text om den nalkande hösten, men jag läste fel först och fick det till "kulturkalsongernas utbud strippar". Det blev lite klubben känsla av det.
2021-08-31

  Syrran77
Fin höstteckning.
Älskar meningen "Hemresan låter förväntningarna falla." som kan ha något att göra med grenarnas frukt, men tycks framförallt sammanfatta värmen i höstkänslan.
2021-08-31

    Lena Söderkvist VIP
Det blir verkligen ett händelseförlopp, och du lyckas på ditt eget subtila sätt beskriva det hela. Fantastiskt.
2021-08-31

  Nanna X
Vintern kommer snart, får man en intryck av? Kanske är det det höga tempot som skapas av de korta meningarna. Här i Malmö är det fortfarande sensommar, många människor i shorts på stan i dag.
2021-08-31
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP