Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eurovisionsmannen

Nu är vi där igen,
Varför blir det så här?

Du tycker att jag krånglar till allt,
du verkar vilja att jag följer din impuls,
att jag ständigt kittlar dina sinnen och går hela vägen
Att jag avstår från att lyssna på magkänslan
och är någon som passar dina syften

Att försöka förklara att min ork tryter,
att jag saknar beslutsförmågan just nu
att min kropp säger nej och behöver vila
Är inget som mottas med öppna armar

Varför blir det så här?
Nu är vi där igen,
där som vi lovat att vi inte skulle vara




Fri vers (Fri form) av Io
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-09-04 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Io
Io