Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


förundrat förbunden.

~

som dundrade tusen klövar i det röda. och ännu låg solen väntande. som hon väntade. i förvissning om en ny dag. en klaviatur låter sig röras med andra fingertoppar varsamt över de nötta tangenterna. nej, det är ingen metafor. jag ser bara för mitt inre hur gärna även döda ting kan vilja. hon kunde ha suttit på gatan med tvättfatet och sjungit sången som varken kunde klandras för glättig eller sorgsen. endast en sång. och för den som kan sju språk utan att ge sig tillkänna är det alla sånger.

jag letar en mening och kryper närmre jordens trygga. så skulle då språket fattas mig och månen visa sig vara äldre. den i silver och schersmin. jag famlar inte längre, det var länge sedan jag föll.

så dundrade klövar genom landskapet och hon lade sina händer mot och kände den kollektiva pulsen. den hon hade inom sig. förbunden. förundrad.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-09-28 22:42



Bookmark and Share


  Lily Lisbon
Fantastiskt.
2021-10-11

  Gunnar Hilén VIP
Jordad !
2021-09-29

    Sefarge VIP
Härliga ordflöden!
Bättre för-vissningen
Än efter-vissningen?
;)
2021-09-28
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP