Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid älvornas sjö

I natten dansar
älvorna vid
sjön


och där
den solnedgångssmekta
skogen


ser vi ut
över Älvalandet
och förstår


med sådan enkelhet
hur ovanligt vacker
den här naturen är


och sannerligen
vi och älvorna
delar kärleken till naturen




Fri vers av virre
Läst 670 gånger
Publicerad 2006-07-28 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre