Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ploppade bara upp i huvudet...


Sotsvart

Varje morgon, varje kväll
Längtar jag till natten
Jag bryr mig inte om något alls
Bara mörka natten
När mörkret faller och stjärnor tänds
Ser jag till så det blir svart
Jag släcker stjärnor och sammlar blänk
Till jag får en sotsvart natt




Fri vers av Islandir
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-07-28 11:52



Bookmark and Share


  annso.fie
Den här var vacker =) Bra skrivet!
2006-07-30

  Madjori
Härlig dikt denna, fina rim.
2006-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir