Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man antar utmaningen att ordtolka 'frivolt' kan det gå så här.


Cirkuskonster


Hon höstlövsföll med en frivolt rakt in i hans hjärta. Han var inte riktigt beredd på hur snabbt det kunde gå men plötsligt stod han där mitt i manegen med hennes hjärta i sin hand. Försiktigt balanserade han hjärtat uppe på hjässan för att fånga takhöjden i sin flygtur och kände äntligen värmen från tryggheten sprida sig i större och större cirklar tills deras magi trollband även det snabbast pickande fågelhjärtat.
Vi far vidare, sa hon med hans händer i sina.







Prosa (100-ordare) av Syrran77
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-01 23:32



Bookmark and Share


  Susen VIP
Så bra! Klockrent
2021-10-03

  Ola Rydberg
Underbar poesi
jag blir glad och imponerad
över fantasin och kärleken i texten
2021-10-02

  TrollTörnTrappan VIP
Hiskeligt härlig hundraordare, får en fälla höga löv..!
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77