Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

neurologer


När du mist en del av din kropp,
och du vet att det inte går att åter ställa allt rätt
då är det alltför lätt,
att tappa allt sitt hopp, ,en kom ihåg att
även neurolog för all del kan fel.




Fri vers av charlotte VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-13 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP