Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårt skal


Jag flyter bort
Jag gömmer mig
Mitt skal är hårt
Det skrämmer mig
Att om du rör mitt hjärta
Så som Du berör...
Så vågar jag väl ändå inte
ha dig innanför?





Fri vers av Syrran77
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-02 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77