Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostförtrollad morgon


Inatt kom frosten
med sitt vita lugn.
Så stilla att
höstlöven
tappade andan i friden.
Månljusförförda,
oförstörda,
fångades de i flykten
och faller snart
singlande,
svävande,
i solstrålarnas symfoni.








Fri vers (Prosapoesi) av Syrran77
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-10-19 01:41



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Höstlöv som tappar andan - sådan animerad närvaro, känns verkligen förtrollande!!!

p.s. Jag älskar frost.
2021-10-26

  Judas Ekholm VIP
Fan, vad du dominerar, fröken!

Lustfyllt, snyggt och berörande. Bang on target! <3
2021-10-22

    Anna Ahlborg
Underbart vacker dikt med så få ord!
2021-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar frost och snö, men gillar det där med det vita lugnet. Just formuleringen.
2021-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77