Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kent!


Sött

Jag är socker och nyfikenhet
Du är starkt svart kaffe,
ambitioner och regn
Jag smälter i din famn







Fri vers av Syrran77
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-27 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77