Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medkänsla


Kan du verkligen förstå?

Jag tror nog att du borde gå

För just precis där du nu står

Trillar det helt snart en tår






Bunden vers (Rim) av Syrran77
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-25 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77