Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad


Är du en dröm,
en fantasi
eller verklighet?
Är vänskap så magiskt,
omtanke så värmande
och friheten det,
som fångar mig hos dig?










Fri vers av Syrran77
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-28 05:43



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En härlig känsla du förmedlar här!
2021-10-29

  TrollTörnTrappan VIP
Gillar slutklämmen, som tycks förena det paradoxala?!

Måhända finns du:et på alla plan samtidigt?!
2021-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77