Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten om dig

Jag älskar läsa dikt
och skriva likaså
men önskar just ändå
att livet var av vikt

Ty på längre sikt
blir verkligheten grå
jag kan ej versen nå
den blir en intig bikt

Ja, konsten är en grej
och livet är en annan
så tycks det ofta mig

Jag säger då att kan man
ska man alltid minnas dig
och först då fast mark fann man




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-30 19:40



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Verkligen uppmärksammansvärd!
2021-11-02

  lodjuret/seglare VIP
Hade svårt att läsa bara litet grann, precis var det som om raderna försvann, de kom som där efterhand, men som i vågor över sand, tänk om resten sedan är 'likadan'...?
2021-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP