Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penseldrag

Med oregelbundna drag,
går minnets pensel
Från ögonen till tinningen,
där dryper färgen
Bilder från Amsterdam,
vår första resa med varann

Letar efter mindre drag
efter datum,
efter veckodag
Allt vi sa och ord som stod
Att båda av oss faktiskt log

Men minnena finns inte kvar,
på nåt fotografi
De är en målning nu,
i fantasin
Så kan hjärtat komma ifrån

För med tiden släpper färgen
och penseln doppas om.




Bunden vers (Rim) av Jennifer Cecilia
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-10-31 20:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En vacker metafor i slutfraseringen!
2021-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Jennifer Cecilia
Jennifer Cecilia